XXIV. Győri Állásbörze - 2018. április 10. 9:00-16:00

2018. április 10-én kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. Idén a Győri Állásbörze ismét a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium szervezésében valósul meg.
A rendezvényt 9:00 órától 16:00 óráig látogathatják az érdeklődő állást keresők.

A börzét az április 9-i Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban kerül megrendezésre.
13:00-16:00 óráig folyamatos előadásokkal és közös beszélgetésekkel várjuk az érdeklődőket.
A beszélgetések és előadások témája között szerepel a munkaerőpiac helyzete, munkavállalás Magyarországon, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársai mutatnak be, valamint a régió meghatározó gazdasági szereplői is megjelennek, akik naprakész információt nyújtanak a jelenlegi kiválasztási folyamatokról, önéletrajz trendekről.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

Az Állásbörzén - többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Audi Hungaria Zrt., Rába Járműipari Holding Nyrt., a Dana Hungary Gyártó Kft., az SMR Hungary Bt.,a LuK Savaria Kft.,és a NEMAK Győr Kft., a MÁV csoport, valamint a régió több kis- és középvállalkozása is bemutatkozik. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében április 10-én 9:00 és 16:00 óra között!