Járványügyi - Gyakorlati információk

Kedves Hallgatók!

 

A 4/2020. számú Rektori-Kancellári körlevél 2.1 pontja alapján a kötelező szakmai gyakorlatra vonatkozó előírás a következő: A külső szakmai gyakorlóhelyen folyamatban lévő, 6 hetet meghaladó kötelező szakmai gyakorlatok, valamint a duális képzési gyakorlatok teljesíthetők, abban az esetben, amennyiben a gyakorlóhely fogadja a hallgatót. A belső szakmai gyakorlóhelyeken (Egyetemen belül) a szakmai gyakorlat felfüggesztésre kerül.

Amennyiben a hallgató le tudja igazolni, hogy a vállalat/intézmény a járványügyi helyzet ellenére fogadni tudja, úgy kollégiumi bent maradása továbbra is lehetséges. Az igazolás csak abban az esetben szükséges, ha a hallgatónek jelenleg is van kollégiumi férőhelye és a veszélyhelyzet idejére is igényt tart rá. A vállalat/intézmény az alábbi igazolást kell, hogy kitöltse és a hallgatónak a karrier@sze.hu címre kell elküldenie. --> IGAZOLÁS LETÖLTÉSE

A kötelező szakmai gyakorlathoz kapcsolódó szándéknyilatkozatot és együttműködési megállapodást a gyakorlat megkezdéséig elektronikusan (karrier@sze.hu)  vagy postai úton (Karrier Iroda – 9026 Győr, Egyetem tér 1.) el kell juttatni a Karrier Irodába.  Amennyiben az elektronikus ügyintézést választja, úgy a későbbiek folyamán (postai úton vagy a veszélyhelyzet lejártát követően személyesen - erről későbbi információk) el kell juttatnia az eredeti példányt is. Az ügyintézés kizárólag elektronikus vagy postai úton lehetséges.

A személyes fogadási idő határozatlan ideig szünetel!

 

Karrier Iroda