Rólunk

A Széchenyi István Egyetem Karrier Irodája 2004. január 1-jén kezdte meg hivatalosan működését. Az iroda az Egyetemmel és a Hallgatói Önkormányzattal közösen legfőbb feladatának tekintette a hallgatók problémáinak megoldását, valamint azokban való segítséget. 

2014-ben a Karrier Iroda beolvadt az Egyetemi Szolgáltató Központba, és Karrier tevékenységét már a központon belül folytatta. A célok megmaradtak, azonban egy komplett szolgáltató iroda részeként, szervezettebben, a többi tevékenységgel kiegészülve végzi munkáját.

A Karrier tevékenység kiemelkedő fontosságú feladata kettős célt foglal magában: egyrészt állásajánlatokkal látja el a hozzá forduló végzős hallgatókat, másrészt segít a jelentkező vállalatoknak a számukra legmegfelelőbb szakemberek felkutatásban. Ezen szolgáltatás kialakításánál és folyamatos fejlesztésénél arra törekszik, hogy mind az álláskereső pályakezdők, mind az őket alkalmazni kívánó vállalatok elvárásainak megfeleljen. Célunk továbbá, hogy felhívjuk a hallgatók figyelmét arra, hogy a lehető legkorábban elkezdjék tudatosan karrierjük tervezését. Ezt rendezvényeink, honlapunk, információs rendszerünk segítségével tesszük meg. 

A Központ munkatársai szívesen fogadnak minden kedves elsős és felsőbb éves hallgatót hét közben 8-16 óráig személyesen az Új-Tudástér épületének Alumni-, Karrier- és Információs Központjában (AKIK), ill. a nap 24 órájában a honlapon.

AKIK Hallgatói tér és az Egyetemi Szolgáltató Központ irodája