Kötelező szakmai gyakorlat - Információk

A Kötelező Szakmai Gyakorlatok online rendszere a SZAKMAI GYAKORLATI ÜGYINTÉZÉS menüpontban a GYAKORLAT RÖGZÍTÉSE fülre kattintva érhető el, bejelentkezést követően az Apáczai Csere János Kar, az Audi Hungária Járműmérnöki Kar, az Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar, a Gépészmérnöki Informatikai és Villamosmérnöki Kar, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar valamint a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar hallgatói számára.

A rendszer a hallgató neptunabn rögzített adatai alapján a beiratkozás és a szakírány figyelmbe vételével automatikusan hozzárendeli a szükséges feltételeket (a gyakorlat megkezdésének feltételei, a szakmai gyakorlat hossza, munkaórák száma) a hallgató által kitöltendő felülethez.

A jelentkezés pontos mentetét és a kötelező szakmai gyakorlat megkezdéséhez szükséges Szándéknyilatkozat és munkaköri leírás, valamint az Együttműködési megállapodás minta dokumentumát tartalmazó segédletet az alábbi gombra kattintva érheti el.

A kötelező szakmai gyakorlat megkezdéséhez az együttműködési megállapodáson felül hallgatói munkaszerződésnek kell létrejönnie a fogadó intézmény és a hallgató között. Ehhez segítséget nyújtó alap dokumenum itt található: Hallgatói munkaszerződés sablon

______________________________________

A szakmai gyakorlathoz kapcsolódó kari szabályozások, határidők, valamint a beszámoló formai és tartalmi követelményei az érintett Kar oldalán kerülnek feltüntetésre. A Kar nevére vagy logójára kattintva érhető el a hivatalos téjkoztató:

                   
Apáczai Csere János Kar

Audi Hungaria Járműmérnöki Kar

Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar
Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar

______________________________________

A szakmai gyakorlathoz szükséges dokumentumokat a belső adminisztrációs folyamatok miatt célszerű a gyakorlat megkezdése előtt két héttel leadni a Karrier Irodában.

 A Karrier Iroda munkatársai a Széchenyi István Egyetem TVSZ rendelkezései alapján nem fogadnak be olyan dokumentumot, amelyen a szakmai gyakorlat kezdődátuma a leadás napját megelőző!

 ______________________________________

Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.