Árnyéknap

Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb tapasztalattal gazdagodhass ezen a napon. A programot úgy alakítottuk ki, hogy mindent alaposan megismerhess, kérdéseidre választ kaphass, ezért egy-egy mentorhoz csupán egy-két diák tartozik majd. A mentorok a nagyvállalati területeket képviselik, így a pénzügyi, jogi, informatikai, kommunikációs és humán erőforrás igazgatóságokra várjuk az érdeklődőket. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes szakterületek mentorai csak megadott számú diákkal tudnak az adott napon foglalkozni. A helyek feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik, legfeljebb húsz érdeklődőt tudunk fogadni.
Reméljük, veled is találkozunk március 30-án az NN Biztosítónál!

Érdekel a nagyvállalatok világa? Szeretnél testközelből belelátni egy vezető munkájába? Fontolgatod, hogy egy multinacionális cégnél helyezkedsz el, és szívesen megnéznéd, hogyan alkalmazható az iskolában elsajátított tudás a gyakorlatban? Szeretnéd, ha személyesen egy elhivatott szakembernek tehetnéd fel a kérdéseidet az álomszakmáddal kapcsolatban?
Ha megtalálni a hivatásod neked is számít, akkor remek lehetőséget kínál neked az NN és JAM Árnyéknap!


Az Árnyéknapról
Az esemény a Nagy-Britanniában „Job Shadow” néven évek óta futó program mintájára, szabadfordításban az „Árnyékprogram“ nevet kapta találóan, hiszen lényege, hogy lehetőséget kapsz egy üzletembert (mentort) egy munkanapján „árnyékként” kísérni mindenhová. Természetesen a mentor a nap során a munkába is bevonhatja az „árnyékát”, válaszolhat kérdéseidre, mesélhet tapasztalatairól, elláthat hasznos tanácsokkal. Ily módon közvetlen tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy a hőn áhított pozíció betöltése milyen feladatokkal jár a gyakorlatban, mekkora felelősséget követel meg, hogyan is néz majd ki egy munkanapod, ha tényleg ezt a pályát választod? A programot 2017. március 30-án rendezzük meg az NN Biztosító székházában, a mentorok is az NN Biztosító szakemberei közül kerülnek ki. Az esemény előreláthatólag 9:30-tól 16:00-ig tart.


Hogyan jelentkezhetsz?
Ha a program felkeltette az érdeklődésed, nincs más dolgod, mint kiválasztani, mely szakterület érdekel leginkább, és jelentkezni az alábbi linken március 15.-ig!

Jelentkezés