Tökéletes indítás a Formula Student és a karriered számára a Rheinmetallnál

Mostantól a Rheinmetall német nagyvállalat logója díszíti a Széchenyi István Egyetem Formula Student-csapatának autóját. 

Mostantól a Rheinmetall német nagyvállalat logója díszíti a Széchenyi István Egyetem Formula Student-csapatának autóját. Az új logót a múlt héten mutatták be, és azt az erős partnerséget jelképezi, amelyre a vállalat az egyetemmel kialakítani törekszik.

Paul Walf, CEO, Rheinmetall Hungary Zrt.

Kik vagyunk

A Rheinmetall vezető nemzetközi rendszerszállító a védelmi iparban, ugyanakkor a polgári piacokon is az előremutató technológiai és ipari innovációk motorja.

A Rheinmetallnál a különböző területeken végzett munkánkkal felelősséget vállalunk egy drámaian változó világban. Technológiáinkkal, termékeinkkel és rendszereinkkel megteremtjük a béke, a szabadság és a fenntartható fejlődés nélkülözhetetlen alapját: a biztonságot.

A Rheinmetall Magyarországon

Négy magyarországi telephelyünkkel a Magyar Honvédség elsődleges ipari partnere vagyunk, és támogatjuk a Rheinmetall helyi és külföldi üzleti tevékenységét, mind a védelmi, mind az autóipari és polgári területen:

- A Rheinmetall Hungary Zrt. zalaegerszegi telephelyén a legkorszerűbb lánctalpas és kerekes járművek, különösen a Lynx fejlesztésére, tesztelésére és gyártására összpontosítunk.

- A budapesti Rheinmetall Electronics Hungary Kft. a nagyszabású katonai és polgári megrendelői projektekhez szükséges csúcskategóriás szoftvermegoldások fejlesztésére és tesztelésére összpontosít.

- A Rheinmetall Hungary Munitions Zrt. gyártóüzemet épít Várpalotán, amely elsősorban a Magyar Honvédség és a NATO-partnerek lőszerellátását végzi majd.

- Szegeden épül a Rheinmetall Advanced Technology Solutions Kft. legújabb gyára. Az új üzemben a vállalat kondenzátorokat és egyenáramú kapcsolókat fog gyártani.

 

Többet kínálunk önnek - most és a jövőben.

Tudjuk, hogy egy munkahelynek nemcsak kielégítőnek és izgalmasnak kell lennie, de lehetőséget kell biztosítania a szakmai célok eléréséhez is. Vállalatunk különböző munkaterületeivel pontosan ezt a szabadságot nyújtja önnek, hogy megtalálja saját, egyedi útját.

Vonzó juttatások, nagyszerű, nemzetközi munkahelyi és egy személyre szabott fejlesztési programot, hogy elérje személyes karriercéljait – nálunk mindezt megtalálja!

Kövesse figyelemmel a hamarosan megrendezésre kerülő közös eseményeinket!

Állások, amelyek tűzbe hozzák?

Ha többet szeretne megtudni állásajánlatainkról és fejlődési lehetőségeinkről, látogasson el karrieroldalunkra:

rheinmetall.com/karrier-hu